Gårdagens Ridning

2012-02-21 @ 09:07:26
Börjar med Killberry.

Vi skulle göra framdelsvädningar/bakdelsvädningar. Vi gick in en bit på insidan och hade en varsin sockervit i varje hörn där vi skulle vända dom. Framdelvänding är inga problem för Killberry. Efter några varv så fick vi trava i gång och lägga volt vid varje hörn. Kändes helt som vanligt inga konstig heter och sedan körde vi i andra varvet likdant sen gick vi in på 20 m volt och vi började i vänstervarv, vilket är det lättaste.

Tillslut fick jag till det så han verkligen fick arbeta igenom sig helt och sedan fortsatte vi runt spåret men då ville han gärna springa iväg så la volt vid varje kortsida. Sedan bytte vi varv och det gick minst lika sagt hur bra som helst. Först fick jag till en väldigt bra kort trav och tillslut gick galoppen galant!

Sedan körde vi bakdelsvädning vilket är lite svårare men tillslut så gick det hur bra som helt och avslutade där och travade av.

Basse skrittades och travades barbacka i ridhuset innan ridpasset på Killberry, vart lite stressigt där så Mamma kom ner och hjälpa till.

Önskar jag hade bilder från idag men det är svårt att ha någon som filmar så sent på kvällen när vi är sista passet.

Kommentarer
Postat av: Filippa

Kul ;-)

2012-02-21 @ 18:03:27
URL: http://ponnyflum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0