Två dagens ridning

2012-02-04 @ 17:39:48



Kom till stallet vid 07.30 och byggde upp hinderna vi skulle ha . Jag kunde varit bättre och ha koll på att ta bilder osv men det vart tyvärr inget. Sen gick vi och borstade och klädde på dom lite och steg in sen i ridhuset. Tog en snabb framridning med skritt, lite trav och galopp. Börjar öva lite enkla byten på honom, så han kan börja byta när han landat i fel galopp.

Vi värmde upp på räcket och höjde efter en stund och la upp sen till oxer. Läggde sen till en kombination efter det och 4 st studds hinder. Gick väldigt bra och oxern låg på 1m. Blir så glad när han hoppar 1m utan problem och vet att man kunde lätt höja lite mer men det får bli en annan gång.

Efter vi ridit i ridhuset vart det uteritt. Vi skulle ut och klättra. Klädde på oss allt vi verkligen hade för att kunna vara ute i 13 minusgrader. Vi hade turen att det inte snöade men helt plötsligt slog sig himlen tillsammans och det snöade som aldrig förr när vi just skulle klättra. Katre red på Dante och skulle vara tillbaks tills 10.45 då hon hade teroi med lekisbarnen. Vi red upp för stora backen två gånger innan vi tog oss tillbaks.

Slänger upp lite bilder





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0