Dagens Ridning

2012-01-22 @ 18:39:22

Dagens ridning, Basse.

Kom till stallet vid 13 tiden och tog in han från hagen. Började borsta, hittade ett sår på högra bak precis över senan. Så det var bara på med sprit och plåstra på men hans bakben är inte att leka med när han kickar.. Men fick lite hjälp och Amanda kom ner och tittade.

Kom ut i snöstormen tillslut och vi red bort till varpaplan och travade runt där. Rätt okej underlag. Och han kändes jätte fräsch i båda sidorna och allt flöt på väldigt bra. Skrittade tillbaks och på stallvägen höll jag på att ramla av för han blev rädd för något som inte fanns. Dessutom stod ett par tjejer och fotade precis där han "såg" något men jag fick tillslut hoppa av och gå med honom sista biten. Väl i boxen fick han för sig att smita ut och springa med kompisarna till hagen men fick stop på han i sista minuten. Vet inte alls vad som hade flygigt in i hans huvudet idag.

Inga bilder tyvär då de ligger på mobilen men kommer upp senare kanske.

Nu ska jag sitta hela kvällen och försöka fixa lite med designen så vi får upp lite "knappar" Sen blir det att städa rummet och imorgon är det ju skola. Ska även försöka knåpa ihop lite inlägg :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0