Klubbhoppning Killberry

2012-03-04 @ 14:14:20
Killberry blir en annan häst när det är tävling, trippar och har lite krut i sig faktiskt. Han kändes otroligt fint i framridningen och tyckte nästan att det kunde varit dressyrtävling idag för han var så fin. Övade mycket på att svänga när jag red fram för att få till högerbogen eftersom han gärna hoppar mer mot höger.

Alla andra hästar i min grupp hade hoppat innan men vi alla hoppade fram. 90 cm är verkligen inga problem för killberry när han lyfter på sina hovar, vilket glädjer mig. Till sjävla rundan så gick allt helt okej. Det är våran första 90klass och det vart rätt mycket fläng då jag hade för stor hjälm och vi sladdade till i omhoppningen. Tappde lite tyglar (verkar som jag är expert på det) Vi kom iallafall sist av alla nollor, alltså inga rivningar eller vägringar.

förlåt för mamma som pratar

Kommentarer
Postat av: Lina - Årets nykomling i Equilinas Hästblogg-gala 2011!

SV: Har inte använt dem så mycket ännu och chaps är ju...chaps, liksom inte så stor skillnad mellan olika tycker jag. De har töjt sig en del, framförallt på höger benet men det är också det som varierar i storlek från dag till dag. Väldigt snygga tycker jag, bra att dragkedjan knäpps som den gör och bra med fäste för sporrar så det inte sliter på knäppning nedtill.

2012-03-04 @ 14:34:28
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv: hihi tack :) superfin blogg! :)

2012-03-04 @ 15:01:59
URL: http://nilssonhhanna.blogg.se/
Postat av: Isabellasphotographing - lets rock the photography world!

haft en bra vecka? :)



tjänar du pengar på din blogg? om inte är det bara att klicka på länken nedan, läsa och sedan registrera dig. Ett snabbt, enkelt & säkert sätt att tjäna extra pengar! :)

http://isabellasphotographing.blogg.se/2012/february/adsettings-1.html#comment

2012-03-04 @ 19:49:01
URL: http://isabellasphotographing.blogg.se/
Postat av: l i s a l a l a r s s o n

Haha älskar när din mamma blir rädd!

2012-03-06 @ 16:44:34
URL: http://lisalalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0